Markkinointi-instituutti ja Rastor tietävät valtakunnallisen asiantuntijaverkostonsa osaamisen

Markkinointi-instituutti ja Rastor muodostavat valtakunnallisen yhteenliittymän, jonka missiona on yritysten, työn ja osaamisen uudistaminen.

Jenna Tuominen, asiakkuuspäällikkö, Rastor

Kati Salovaara, palvelukoordinaattori, Markkinointi-insituutti

1. Millainen tarve teillä oli?

Valtakunnallisena osaamisen kehittäjä- ja koulutusorganisaationa meillä oli tarve saada kaikki mahdollinen verkostomme osaaminen tietoomme, jotta voimme parhaiten palvella asiakkaitamme erilaisissa tilanteissa.

2. Miten Intunex ja Skillhive-palvelu vastasi tarpeeseen?

Skillhive-palvelun kautta saimme toteutettua meille räätälöidyn alustan, joka on yhteisessä käytössä koulutuksia järjestävän henkilöstömme ja osaavien yhteistyökumppanina toimivien asiantuntijoidemme kanssa.

3. Mikä oli lopputulos?

Skillhiven kanssa pystymme jakamaan osaamista ja tietoa henkilöstömme kanssa sekä saamme ajan tasalla olevan tiedon verkostomme asiantuntijoiden osaamisesta ja mielenkiinnon kohteista tehdä yhteistyöprojekteja.

4. Mihin olette erityisen tyytyväisiä?

Palvelun helppokäyttöisyyteen. Intunex oli joustava kumppani ja auttoi suunnittelussa alustan käyttöönottovaiheesta sen ylläpitovaiheeseen asti. Muutokset tehtiin ripeästi ja asioihin reagoitiin, jotta sai kaiken tuen matkan varrella. Saimme olla mukana kehittämässä myös Skillhive-palvelua.

5. Kenelle suosittelisitte palvelua?

Henkilöstön osaamisen johtamisen vastuuhenkilöille.